Because I freakin' can!


Tur att det aldrig blev någon början

Ditt försök att få mig att stanna kvar funka inte. Ditt försök att ändra mitt liv funka inte heller. Jag har insett att du inte är värd min vardag, min tid, mina begär, mina tankar, mitt beroende allt som du är gör mig äcklad och du är inte heller värd mina pengar!


this is gotta be the goodlife

Tjenare Tjenare! jag somnade vid 12 idag och vaknade vid 2! så jag är en aningen trött, det känns i hela kroppen så att säga :(
Men jag tänkte ta en dusch så att jag inte känner mig så bedrövlig idag!!!
Imorgon ska jag tvätta ALLA min kläder, fy jobbigt då måste jag vara utvilad.
Så idag ska jag gå och lägga mig tidigt :D Det känns bra, kanske går ut på en promenix innan jag somnar om någon vill det!
Hoppas det kommer lite snö snart så jag kan få till lite bilder. Vädret som är nu suger och jag blir ARG!
Men nu ska jag nog duscha som jag skrev innan! kramis :D
några bilder jag tog förra året lite små nöjd ja.

Trötter

Jag är så trött men kan inte sova, jag är så över trött att hjärnan inte slappnar av alls :( har umgåtts med eve dom senaste dagarna hihi! Det är kul tycker jag. Men nu är jag hungrig och så fryser jag också så jag får väl dra på en film nu! Puss


Bäst idag!

Haha eves mamma skrev till mig att jag skulle ta hand om hennes barn! Haha eve skrattade och rullade runt på golvet!!


Galen!!!

Jag ...... Kan ....... Inte .................... SOVA!!!! Och det är en vecka kvar tills vi börjar skolan! :( börjar idag att vända på dygnet ska gå upp tidigt och jag får helt enkelt vara hur trött som helst men ska inte sova förrens det är dags! Men nu tänker jag göra ännu ett tappert försök till att få lite sömn. KRAM PÅ ER!!


Aldrig mer

Det finns så mycket jag skulle vilja säga dig. Att du aldrig va värd all den tid jag gav dig, att du bara tog och aldrig gav.


RSS 2.0